Kerk voor Hoofddorp
 

javascript slider
'Ik voel mij thuis in de Kerk'

Vacature Predikant Marktpleinkerk

De Protestantse Gemeente Hoofddorp zoekt een predikant m/v (1 fte) voor wijkgemeente Marktpleinkerk.

Lees meer


Lees meer >>

Bijbelquiz 2018

Weet u veel over de bijbel? Houdt u van quizjes en spellen en wilt u uw kennis testen over de bijbel? Doe dan mee met de jaarlijkse Bijbelquiz in de Marktpleinkerk. Deze wordt gehouden op maandag 19 november van 20.00-22.00 uur.

Lees meer >>

Gedichten over aarde en wind

Zeven Zeeuwse gedichten vormen de rode draad op de gedichtenavond op 19 november over het Zonnelied van Franciscus. Daarover is nu in De Ark een tentoonstelling met schilderijen van Evelien Apeldoorn en foto’s van Wendy van Velsen uit Zeeland.

Lees meer >>

Geloven in 2025, een volgende stap

Hoe ziet de Protestantse Gemeente Hoofddorp (PGH) er in 2025 uit? Wat wil de PGH overdragen aan een volgende generatie? Over deze vragen is het rapport 'Geloven in 2025' verschenen. Op 28 november en op 11 december zijn er twee informatiebijeenkomsten over het eindresultaat.

Lees meer >>

SchuldHulpMaatjes in Haarlemmermeer?

Een SchulpHulpmaatje is iemand die een tijdje met je mee oploopt, als je financiële problemen hebt. Op woensdag 28 november om 20.00 uur houdt Trudy Doornhof-Molenaar, landelijk relatiebeheerder SchuldHulpMaatje, in De Ark een presentatie over deze vorm van hulpverlening.

Lees meer >>

Opbrengst boekenmarkt

De Boekenmarkt voor Uganda op zaterdag 17 november heeft het prachtige bedrag van € 1.265,35 opgeleverd. Met dit geld kan de Hoofddorp Uganda Groep projecten steunen van The Mothers' Union in Uganda.

Lees meer >>

Deel je kerstpakket

Een groeiend aantal gezinnen krijgt geen kerstpakket en kan net aan voorzien in hun eigen levensbehoeften. Voor deze gezinnen willen de drie wijkdiaconieën kerstpakketten samenstellen met wat luxere levensmiddelen om ook hen iets extra’s te geven.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl