Kerk voor Hoofddorp
 

javascript slider
'Ik voel mij thuis in de Kerk'

Sobere maaltijden in de veertigdagentijd

Verspreid over Hoofddorp vinden op alle woensdagavonden in de veertigdagentijd sobere maaltijden plaats. Zo'n maaltijd bestaat uit soep en brood en draait altijd om een maatschappelijk thema.

Lees meer


Lees meer >>

Expositie Recht door zee

In De Ark is momenteel de expositie 'Recht door zee' te zien met kunstwerken van amateurkunstenaars. Zij hebben het thema in fraaie foto's, schilderijen, gedichten en een beeld verwerkt.
De expositie loopt tot half februari.

Lees meer >>

Wandelen door polder en duin

Lekker lopen door polder en duin. Dat is het doel van de 20 km-wandeling voor Uganda van zaterdag 24 februari. Hou je van wandelen en vind je het leuk om dit met anderen te doen? Meld je dan aan en loop gezellig mee.
 

Lees meer >>

Geloofskoffer

Met je kinderen praten over geloof? Dat gaat niet altijd vanzelf. De Geloofskoffer kan je hierbij helpen. Deze koffer is gevuld met allerlei materiaal die de geloofsopvoeding ondersteunt.

Lees meer >>

Koken met De Ark

Het Ark-kookboek is uit met 50 overheerlijke recepten, allemaal be- en geproefd door mede-Arkers. Neem een kijkje in de keuken bij elkaar! Een absolute must have en voor slechts 13 euro te koop in De Ark.

Lees meer >>

Kleding ruilen

Misschien ken je dat gevoel wel: een volle kledingkast, maar toch iets nieuws willen. Ooit gedacht aan tweedehands? Op zaterdag 10 maart wordt er een kledingruilbeurs georganiseerd waar je jouw nog draagbare kledingstukken kan ruilen tegen andere mooie kleding.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl