Kerk voor Hoofddorp
 

javascript slider
'Ik voel mij thuis in de Kerk'

Gebed bij aanslag Utrecht

"Geef, Heer, dat onze angst en boosheid niet uitgroeien tot verbittering of wraak. Geef dat uw liefde en ontferming het winnen, bij ons en bij die ander." Een gebed door ds. René de Reuver naar aanleiding van de aanslag in Utrecht.

Lees meer


Lees meer >>

Een paar kamers vrij!

De vakantieweek voor ouderen gaat dit jaar naar Hotel De Oringer Marke in Odoorn. Van zaterdag 18 t/m zaterdag 25 mei is iedereen van 70 jaar en ouder van harte welkom. Er zijn nog een paar kamers vrij, dus meld u snel aan.

Lees meer >>

Stefan Paas In De Lichtkring

Op donderdag 28 maart 20.00 uur komt ‘Theoloog des Vaderlands’ Stefan Paas naar De Lichtkring op uitnodiging van De Ark en De Lichtkring.

Lees meer >>

Zingen in de Marktpleinkerk

Op zondagavond 24 maart is er om 19.00 uur  een dienst in de serie Zingen in de Marktpleinkerk.

Dit keer  met medewerking van de Trumpets of the Lord o.l.v. Rob van Dijk

Hartelijk welkom!

Lees meer >>

Sobere maaltijden

In de Veertigdagentijd (of vasten- of lijdenstijd) worden verspreid over Hoofddorp op zes woensdagen sobere maaltijden georganiseerd. Zo’n maaltijd bestaat uit (o.a. vegetarische) soep en brood. Vooraf is er een inleiding en gesprek over een maatschappelijk thema.

Lees meer >>

JOPneXt

JOPneXt is hét nieuwe concept voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Samen praten over je geloof en over onze wereld, samen stil zijn, er voor elkaar zijn, samen bewegen en samen lol maken! En dit gewoon tijdens de ‘gewone’ kerkdiensten in hetzelfde kerkgebouw. Hoe makkelijk is dat? Kom het ervaren.

Lees meer >>

De kracht van de kwetsbaarheid

Op woensdag 3 april gaan Anne van Hooijdonk en Aarnoud van der Deijl met geïnteresseerden in gesprek over Brené Brown en de kracht van kwetsbaarheid.
In De Ark, aanvang: 20.00 uur

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl