Kerk voor Hoofddorp
 

javascript slider
'Ik voel mij thuis in de Kerk'

16 september online:

onze compleet vernieuwde website!

Geschikt voor smartphone, tablet en pc.

En met heel veel informatie over onze vele activiteiten en bijeenkomsten.

Van harte welkom!
 


Lees meer >>

JOPneXt

JOPneXt is hét nieuwe concept voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Samen praten over je geloof en over onze wereld, samen stil zijn, er voor elkaar zijn, samen bewegen en samen lol maken! En dit gewoon tijdens de ‘gewone’ kerkdiensten in hetzelfde kerkgebouw. Hoe makkelijk is dat? Kom het ervaren.

Lees meer >>

Jongerenreis 2020

In de zomer van 2020 organiseert de Protestantse Kerk een jongerenreis naar Israël, met een bezoek aan Palestina.

Lees meer >>

Bijbelstudie Kinderen van het licht

De Bijbelstudie 'Kinderen van het licht. De brieven aan de Tessalonicenzen' van Beth Moore is een ontdekkingsreis die start met een informatiemiddag op donderdag 5 september. Daarna praat je verder op 9 donderdagmiddagen.

Lees meer >>

Lectio Divina

Lectio Divina is een oeroude meditatieve leesmethode die in verschillende stappen een bijbeltekst meer tot je laat spreken.

Lees meer >>

Expositie Woord in beeld

Een spannende dialoog tussen woord en beeld: dat kenmerkt de kunst van Eline Gumbert uit Hoofddorp. Die is vanaf 15 september te zien in de tentoonstelling ‘Woord in beeld’ in De Ark.

Lees meer >>

Wijdekerk

De Protestantse Gemeente Hoofddorp is aangesloten bij Wijdekerk, een initiatief van christenen die zelf lhbt’er zijn (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender) of nauw bij hen betrokken zijn. Iedereen moet zich in de kerk, ongeacht zijn of haar geaardheid, welkom kunnen voelen.

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl