Kerk voor Hoofddorp
 

javascript slider
'Ik voel mij thuis in de Kerk'

Kerkbalans ook digitaal

Op 19 januari 2019 start de jaarlijkse actie Kerkbalans. De vrijwilligers gaan dan weer op pad met de vertrouwde papieren enveloppen. Nieuw in 2019: er is ook een digitale versie beschikbaar.

Lees meer


Lees meer >>

Lectio Divina

Lectio Divina is een oeroude meditatieve leesmethode die in verschillende stappen een bijbeltekst meer tot je laat spreken. Op 4 februari start weer een nieuwe groep.

Lees meer >>

Vacature Predikant Marktpleinkerk

De Protestantse Gemeente Hoofddorp zoekt een predikant m/v (1 fte) voor wijkgemeente Marktpleinkerk.

Lees meer >>

Samen in gesprek

Wat moet je in het leven loslaten en wat wil je vasthouden? Daarover gaat de themabijeenkomst ‘Samen in gesprek’, die op donderdag 7 februari in het Parochiehuis gehouden wordt.

Lees meer >>

Expositie Ik zie het al voor me

Bekijk in De Ark de nieuwe tentoonstelling ‘Ik zie het echt al voor me’. Het zijn werken die Marieke Noordhuis maakte voor haar eindexamen docent beeldende kunst en beeldend kunstenaar.

Lees meer >>

12 koren bezingen Eerlijk is eerlijk

12 Haarlemmermeerse koren zingen tijdens Dialoog in Muziek om de beurt een kwartier hun muziek, van Hey Jude van The Beatles tot Ruht wohl uit de Johannespassion van Bach, van het Ständchen van Schubert tot You raise me up.
Op zondag 27 januari van 14.00-17.30 uur in de Marktpleinkerk.

Lees meer >>

Geen verkoop Marktpleinkerk

In het Haarlems Dagblad van 16 januari 2019 verscheen een artikel met als kop ‘Marktpleinkerk in de verkoop’. Deze kop suggereert dat er een besluit is genomen over de toekomst en inrichting van onze kerk en dat de Marktpleinkerk wordt verkocht. Dit is echter niet het geval.

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl