Kerk voor Hoofddorp
 

javascript slider
'Ik voel mij thuis in de Kerk'

JOPneXt

JOPneXt is hét nieuwe concept voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Samen praten over je geloof en over onze wereld, samen stil zijn, er voor elkaar zijn, samen bewegen en samen lol maken! En dit gewoon tijdens de ‘gewone’ kerkdiensten in hetzelfde kerkgebouw. Hoe makkelijk is dat? Kom het ervaren.

Lees meer


Lees meer >>

Hemelvaart: In de wolken

Op donderdag 30 mei 9.00 uur is er in De Lichtkring de viering van Hemelvaartsdag. Dit is een gezamenlijke viering met De Ark en de Marktpleinkerk.

Lees meer >>

Mee naar Taizé?

Vanaf 2004 is hij er elk jaar: de Hoofddorpse Taizéreis voor jongeren van 16 – 35 jaar. Ook in 2019 weer: van 14 – 21 juli, de eerste week van de schoolvakantie hier. Zin om mee te gaan? Je bent van harte welkom!

Lees meer >>

Wandelen voor Uganda in mei

Loop op zaterdag 25 mei met de Ugandagroep een wandeltocht van 18 km langs de (bloeiende) rodondendrons in 's Gravenland.

Lees meer >>

Je eigen naam schrijven

Protestants Hoofddorp steunt Functional Adult Literacy (FAL). Deze organisatie is in het noorden van Uganda, in Loyoajong, gestart met onderwijs aan jonge vrouwen in lezen, schrijven en rekenen.

Lees meer >>

Pinksteren: Elkaar verstaan

Het Pinksterfeest op zondag 9 juni vieren de kerken van Hoofddorp samen. Een aantal kerken gaat dicht en in drie kerken vinden gezamenlijke oecumenische diensten plaats. Het thema van de diensten is ‘Elkaar verstaan’.

Lees meer >>

Er was eens...

...een groot probleem in sprookjesland. Wie had de sprookjes door elkaar geklutst? Kom je helpen om het probleem op te lossen tijdens het kidskamp van 28 t/m 30 juni? Meld je dan aan!
 

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl