Activiteiten Marktpleinkerk

Gebedskring

Samen bidden we voor mensen binnen en buiten de gemeente, vragen om Gods leiding en zegen voor alle activiteiten in de gemeente en bidden voor noden van kerk, samenleving en wereld. Ook danken we voor al het goede en het mooie wat er is.


Lees meer


Op de laatste zondag van de maand wordt er rond de zondagochtenddienst een inzameling gehouden voor de voedselbank.

 

 

 

Inzameling voor de Voedselbank

Bezoekers van de Marktpleinkerk kunnen, op de laatste zondag van de maand, voorafgaand aan de ochtenddienst vanaf 9.00uur en na de dienst tot ca. 11.00uur etenswaren doneren voor de Stichting Voedselbank Haarlemmermeer.

Houdbare producten zoals een pak koffie, pak suiker, thee, jam, pindakaas, rijst, macaroni, knakworst in blik, aardappelpuree, zonnebloem- of olijfolie, wasmiddel, allesreiniger, tomatenpuree, zakjes saus: het is welkom!

Ook een finaciële bijdrage is mogelijk.
Voor wie wil doneren staat in de ontmoetingsruimte een bus klaar.

Van harte aanbevolen!

 

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl