Activiteiten Marktpleinkerk

Gebedskring

Samen bidden we voor mensen binnen en buiten de gemeente, vragen om Gods leiding en zegen voor alle activiteiten in de gemeente en bidden voor noden van kerk, samenleving en wereld. Ook danken we voor al het goede en het mooie wat er is.


Lees meer


Bezoek de koffiecorner op vrijdagmiddag in de ontmoetingsruimte van de Marktpleinkerk. Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunt u er terecht voor een kopje koffie of thee, een gesprek of zomaar om even uit te rusten van het winkelen.

 

 

 

Koffiecorner

Bezoek de koffiecorner op vrijdagmiddag in de ontmoetingsruimte van de Marktpleinkerk. Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunt u er terecht voor een kopje koffie of thee, een gesprek of zomaar even uitrusten van het winkelen.

De koffiecorner is de plek waar mensen elkaar ontmoeten en in gesprek gaan. Er is een meditatief moment en voor wie wil kan er een spelletje worden gespeeld. Maar alleen een kopje thee of koffie drinken en even rustig zitten is ook mogelijk.

Op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur wordt de koffiecorner gehouden in de ontmoetingsruimte van de Marktpleinkerk. U bent van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

- Ina Dekker tel. 023 561 30 72 of e-mail 
- Trudy van den Heuvel tel. 023 561 28 10 of e-mail

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl