Activiteiten Marktpleinkerk

Gebedskring

Samen bidden we voor mensen binnen en buiten de gemeente, vragen om Gods leiding en zegen voor alle activiteiten in de gemeente en bidden voor noden van kerk, samenleving en wereld. Ook danken we voor al het goede en het mooie wat er is.


Lees meer


De Missionaire Werkgroep van de Marktpleinkerk organiseert de cursus 'Live Explored'.

Het is een bijbelstudiecursus die mensen helpt inhoud te geven aan hun geloof. Alles draait om de vraag: waar vinden we blijvend geluk? Wat houdt de goedheid van God in voor de praktijk van ons dagelijks leven?

 

 

Live Explored

Inhoud
Life Explored is een bijbelstudiecursus die mensen helpt inhoud te geven aan hun geloof. Alles draait om de vraag: waar vinden we blijvend geluk? Wat houdt de goedheid van God in voor de praktijk van ons dagelijks leven?

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het geloof, jong en oud. Van de cursusdeelnemers wordt niet verwacht dat ze bidden, zingen of hardop iets voorlezen. Dat mag natuurlijk wel. Maar als je daar de voorkeur aan geeft: je kunt in de cursusgroep komen en alleen maar luisteren.

De cursus is het vervolg op Christianity Explored, die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden. Maar daaraan deelgenomen hebben is geen vereiste!

Tijd en locatie
De cursus werd gegeven in de Marktpleinkerk, op maandagavond van 17 september t/m 29 oktober.
Elke avond begon met een gezamenlijke maaltijd om 19.00 uur. Wanneer dit te vroeg voor u was, dan kon u ook aanschuiven bij de koffie om 19.45 uur. Rond 21.15 uur werd de avond afgesloten. Wellicht ie volgend seizoen weer een nieuwe cursus.

Meer informatie en aanmelden
Neem voor aanvullende informatie en aanmelding contact op met:
- Christien Nierop, tel. 023 565 33 57, via e-mail of 
- Marja van der Vlugt, tel. 023 561 24 50, via e-mail.

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl