Dominee Coen Wessel

Ik houd van inhoudsrijke kerkdiensten. Het moet gaan over de vragen waar mensen mee zitten of over zaken die belangrijk zijn voor onze samenleving en hoe je daar in het geloof mee kan omgaan. Zo’n dienst moet ook goed verzorgd zijn. Muziek in alle soorten en maten is daarbij belangrijk.

 

 

Een kerk moet goed om zich heen kijken

Een kerk moet goed om zich heen kijken en samen werken met anderen: met scholen, met buurtorganisaties en overheid. Zo houd je een scherp zicht op wat er speelt bij mensen die niet vaak in onze kerk komen en krijg je ook meer van de grond.

Ik ben geboren in Den Haag (1960) en opgegroeid in Oegstgeest. In Amsterdam studeerde ik theologie. Aanvankelijk was dat vooral uit een brede interesse, maar tijdens de studie ontdekte ik dat predikant zijn echt een goede bestemming voor mij is. Na mijn studie ben ik met mijn vrouw meegegaan naar het noorden, waar ik in Heerenveen predikant werd.  Sinds september 2012 ben ik predikant in Hoofddorp. Bel mij gerust om kennis te maken. Artikelen van mij vind je op mijn website www.coenwessel.nl.

Contactgegevens ds. Coen Wessel klik hier

 

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl