Lees meer >>

Wereldwinkel De Ark

Koffie, thee en chocola, snoep en rijst, verjaardagskaarten, cadeaupakketjes en kunstnijverheid: heerlijke producten die tegen een tegen een 'eerlijke' prijs te koop zijn in Wereldwinkel De Ark.


Lees meer >>

Wandelen met Franciscus

Zondag 7 oktober staat de hele dag ‘De spiritualiteit van de tuin’ centraal in De Ark. Na de themakerkdienst hierover wordt de nieuwe expositie over het Zonnelied van Franciscus geopend. Aansluitend, vanaf ongeveer 13.30 tot 15.30 uur, zijn er twee gelijktijdige workshops.

Lees meer >>

Finissage expositie Herleven

In De Ark in Hoofddorp vindt op zondag 23 september de afsluiting plaats van de expositie ‘Herleven’, een expositie met schilderijen van Hilde Kruijtzer en Hertsel Sharon. Bezoekers kunnen tijdens de finissage voor het laatst de schilderijen bekijken en praten met de kunstenaars met koffie of een glaasje.

Lees meer >>

Volg De Ark ook op Facebook

Voor actuele informatie, foto's en aanmelding voor evenementen: ga naar de Facebookpagina van De Ark.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl