Dominee Aarnoud van der Deijl

Sinds september 2012 ben ik verbonden aan de oecumenische gemeente De Ark. Daarvóór ben ik twintig jaar predikant geweest van twee gemeenten in Zeeland. In die periode ben ik ook nog docent geweest op de Pabo van de Hogeschool Zeeland en presentator van een radioprogramma bij Omroep Zeeland.

 

 

Oecumene ligt mij na aan het hart

Ik schrijf graag: bijvoorbeeld een spiritueel reisgidsje Inspirerend Zeeland, maar ook de Doornse Levenskunst.

Vóór mijn Zeeuwse periode studeerde ik aan de universiteit van Utrecht én aan de Katholieke Theologische Hogeschool Utrecht. Oecumene ligt mij dus na aan het hart. Maar dát stamt dan al weer van een nog eerdere periode. Mijn wieg stond namelijk op het zendingsveld in Suriname, waar verschillende kerken hartelijk met elkaar samenwerkten. Van die vrolijke smeltkroes die Suriname is, heb ik meegenomen dat het juist leuk is dat God deze aarde zoveel kleuren en zoveel smaken heeft gegeven. Je moet er met elkaar proberen iets moois van te maken. Ik voel me daarom ook zo thuis in De Ark, omdat die gedachte volop in het DNA van De Ark zit.

Als u/je ideeën hebt, of als u/je het gewoon leuk vindt om met mij kennis te maken, bel of e-mail mij dan gerust. Ik sta voor alles – nou ja: voor veel – open.
De ideeën die ik zelf heb over de toekomst van de kerk, heb ik in een filmpje vervat.
Klik hier voor het filmpje.

Contactgegevens ds. Aarnoud van der Deijl klik hier

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl