Dreumesdiensten

De dreumesdiensten zijn speciaal voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Met de dreumesdiensten maken jonge kinderen (én hun ouders) op een speelse manier kennis met de kerk en de bijbelverhalen.


Lees meer


Lees meer >>

Een nieuwe kans

Na het vertrek van jongerenwerker Anne-Marlijn heeft het bestuur van JOP Hoofddorp met diverse mensen gesproken over de toekomst. Het resultaat daarvan is dat er niet meteen een nieuwe jongerenwerker geworven wordt, maar dat eerst bepaald wordt hoe JOP verder gaat. Daarbij is de input van iedereen (jong en oud) een

 

Lees meer >>

Kliederkerk

In Kliederkerk doen ouders en kinderen alles samen. Eerst gaan ze een uurtje creatief aan de slag rond een bijbelverhaal. Met handen, intuïtie en gevoel wordt het bijbelverhaal ontdekt. Na afloop is er een viering van twintig minuten.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl