Kliederkerk

In Kliederkerk doen ouders en kinderen alles samen. Eerst gaan ze een uurtje creatief aan de slag rond een bijbelverhaal. Met handen, intuïtie en gevoel wordt het bijbelverhaal ontdekt. Na afloop is er een viering van twintig minuten.


Lees meer


Lees meer >>

Het vertrek van de jongerenwerker - een nieuwe kans

Na het vertrek van Anne-Marlijn heeft het bestuur van JOP Hoofddorp in de afgelopen periode met diverse mensen gesproken over de toekomst. Het resultaat daarvan is dat we niet meteen een nieuwe jongerenwerker zijn gaan werven maar een tijd uittrekken om te bepalen hoe we verder (willen) gaan. Daarbij is de input van

 

Lees meer >>

Dreumesdienst over David en Goliath

In de dreumesdienst van zondag 30 september staan David en Goliath centraal. Deze dienst voor de allerkleinsten begint om 11.00 uur in de Marktpleinkerk.

Lees meer >>

Kliederkerk

In Kliederkerk doen ouders en kinderen alles samen. Eerst gaan ze een uurtje creatief aan de slag rond een bijbelverhaal. Met handen, intuïtie en gevoel wordt het bijbelverhaal ontdekt. Na afloop is er een viering van twintig minuten.

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl