Jongerenwerker Anne-Marlijn Snaterse

 

Sinds 1 september 2016 is Anne-Marlijn Snaterse de jongerenwerker van JOP Hoofddorp.

 

 

Jongerenwerker

Anne-Marlijn is 28 jaar oud en komt uit Amsterdam. In 2010 is Anne-Marlijn afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna is ze werkzaam geweest als kinderergotherapeut. Na twee en een half jaar heeft ze een stap gezet om een andere wens in vervulling te laten gaan. Ze is naar Driebergen verhuisd en is kernbewoner geworden van de woongroep van Youth for Christ. Hier heeft ze gewerkt bij afdeling Kerk op de administratie en heeft ze meegeschreven aan het jeugdwerk-programma Stay Steady, voor jongeren vanaf 16 jaar.

Daarnaast heeft ze veel kinder- en tienerwerk gedaan in kerkelijk verband en bij de Charismatische werkgemeenschap Nederland en heeft ze jongerenreizen geleid o.a. naar Oeganda en Taizé. Afgelopen jaar heeft ze samen met een aantal enthousiaste jonge mensen een vrijwilligersinitiatief opgezet op het terrein van Youth for Christ. Er is een ontmoetingsplek gecreëerd voor jongeren in Driebergen om hen op die manier dichterbij Jezus te brengen.

Anne-Marlijn Snaterse
e-mail

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl