KERKINACTIE
Kerk in Actie

Diaconie

De diaconie van de Protestantse Gemeente Hoofddorp wil bijstand, verzorging en bescherming bieden aan wie dat nodig heeft, in Hoofddorp en in de wereld. Giften zijn welkom.


Lees meer


Misschien ken je dat gevoel wel: een volle kledingkast, maar toch iets nieuws willen. Ooit gedacht aan tweedehands? Op zaterdag 10 maart wordt er een kledingruilbeurs georganiseerd waar je jouw nog draagbare kledingstukken kan ruilen tegen andere mooie kleding.

 

 

Kleding ruilen

In de media gaat het met enige regelmaat over de misstanden in de kledingindustrie. Consumenten kunnen iets bijdragen aan de verbetering daarvan. Dat kan door het kopen van duurzame kleding of door bepaalde kledingmerken niet meer te kopen. Of door tweedehands kleding te dragen.  JOP Hoofddorp, Kerk in Actie Hoofddorp en Gerdien Neels organiseren daarom een kledingruilavond op zaterdag 10 maart vanaf 19.30 uur in de Oude Pastorie, Hoofdweg 772.

De avond start met een korte presentatie van Stichting Save over eerlijke kleding, daarna begint de kledingruil (met pasgelegenheid!) onder het genot van een kopje thee/koffie en lekkere hapjes. De kleding wordt verkocht voor 1 à 2 euro.

De totale opbrengst gaat naar Stichting Save. Deze organisatie zet zich in India in om kinderen uit de kledingindustrie te houden.

Oude (nog wel draagbare) kleding, schoenen en tassen kunnen worden ingeleverd op donderdag 8 maart tussen 17.00-18.00 uur bij Gerdien Neels in de oude pastorie, of tijdens de kledingruilavond.

Meer weten? Stuur een bericht naar Gerdien Neels, mail

 

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl