Kerk voor Hoofddorp
 
Onze beroepskrachten

Mijn naam is Mario Boelen en ik ben pastoraal (ouderen)werker van de Protestantse Gemeente Hoofddorp. Mijn taak is ervoor te zorgen dat er niemand tussen wal en schip raakt; dat er naar iedereen wordt omgezien. In de eerste plaats doe ik dat direct, door gemeenteleden te bezoeken. In de tweede plaats, een iets andere insteek, is dat ik - samen met vele anderen - op allerlei manieren de zorg voor elkaar zo goed en efficiënt mogelijk organiseer.

 

 

Pastoraal werker Mario Boelen

Signalement
Geboren in 1967, in Abbenes. Dus een echter Haarlemmermeerder. Getogen in Rijsenhout en momenteel woonachtig in Hoofddorp, waar ik met veel plezier woon. Samen met mijn gezin: mijn vrouw Lydia en onze kinderen Daniël (1999) en Rebekka (2002). "Van huis uit" ben ik medisch analist. Ik heb meer dan 20 jaar in verschillende medische laboratoria gewerkt. In de jaren '90 heb ik in mijn vrij tijd de HBO-opleiding Godsdienst Pastoraal Werk gevolgd. Sindsdien heb ik altijd, naast mijn laboratoriumwerk, ook in kerken gewerkt. Sinds een paar jaar werk ik volledig in en voor de kerk.

Kerk
De kerk is voor mij de plaats waar ik God vind; in mezelf, in de anderen, in "het boek van God en zijn geliefde mens", in de muziek. Voor mij is de kerk een middel, een organisatievorm om te kunnen werken aan de verbondenheid tussen hemel en aarde, aan een "hemel op aarde". Zo scheid én zo verbind ik kerk en leven; middel en doel. En de kerk is voor mij dus ook een plek om mij te beijveren voor "het koninkrijk van geloof, hoop en liefde". Privé en in mijn werk.

Contact
We lopen allemaal wel eens met onze ziel onder de arm. Dan is het belangrijk dat je je verhaal kwijt kunt, dat er iemand is die je helpt om helderheid te krijgen en de dingen op een rijtje te zetten. Om zo ook te zien wat de zin en de betekenis is van wat het leven je brengt en wat het leven je afneemt. Ik ben daarvoor graag beschikbaar. Dus: ik bezoek graag, maar: op verzoek!

Mario Boelen
e-mail

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl