Kerk voor Hoofddorp
 
")
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

16 september online:

onze compleet vernieuwde website!

Geschikt voor smartphone, tablet en pc.

En met heel veel informatie over onze vele activiteiten en bijeenkomsten.

Van harte welkom!
 


Vacatures

'Een zinvolle tijdsbesteding, iets doen voor een ander, onder de mensen zijn'. Wat je reden ook is om vrijwilligerswerk te doen, er is bij de Protestantse Gemeente altijd wel passend werk te vinden voor kleine klussers tot grote denkers.
 

Coördinator dreumesdienst
Taak: het voorbereiden van de dreumesdienst, het uitnodigen van de ouders via e-mail en het helpen op de dag van de dienst zelf.
Meer informatie: Jelmer Anker, mail

Bestuurslid JOP Hoofddorp
JOP zoekt een enthousiaste vrijwilliger die wil meehelpen bij het jeugdwerk. Omdat onderling van functie geruild kan worden, mag het een voorzitter, een penningmeester of een secretaris zijn.
Meer informatie: Jelmer Anker, mail

Redactielid Weerklank
Er zijn veel taken binnen de redactie die op invulling wachten:
-    Ben je een kei in de Nederlandse taal en haal je iedere dubbele spatie en taal- of spelfout uit een tekst? Correctoren kunnen we goed gebruiken.
-    Maak je graag goede foto’s die een verhaal vertellen? Meld je dan aan.
-    Of schrijf je graag en wil je meedoen met het verzamelen en redigeren van teksten en meedenken over thema’s? Voor iedere editie of gewoon op afroep kunnen we vrijwilligers gebruiken.
Interesse? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met Rien Wattel of Marianne Bokhorst, mail, tel. 06 814 66 889 (Marianne).

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl