Kerk voor Hoofddorp
 
")
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

Lees meer >>

Kerkbalans ook digitaal

Op 19 januari 2019 start de jaarlijkse actie Kerkbalans. De vrijwilligers gaan dan weer op pad met de vertrouwde papieren enveloppen. Nieuw in 2019: er is ook een digitale versie beschikbaar.


Met ingang van 2019 wordt het voor de eerste keer mogelijk om de brief en het toezeggingsformulier per e-mail te ontvangen. Ook de toezegging voor de bijdrage 2019 kan elektronisch worden gedaan.

Hoe werkt het
In de e-mail die in de eerste actieweek Kerkbalans wordt verzonden, staat een link. Via deze link gaat u naar een afgeschermd persoonlijk toezeggingsformulier op de website van de Protestantse Gemeente Hoofddorp waarop de toezegging 2019 kan worden ingevuld.
Deze e-mail wordt naar iedereen verzonden die bij Actie Kerkbalans 2018 heeft aangegeven mee te willen doen of die op een later moment heeft aangegeven de actie digitaal te willen ontvangen.

Geen mailadres bekend
U ontvangt dan in 2019 als vanouds de papieren versie, Van een aantal gemeenteleden bleek het mailadres niet goed in de administratie te staan. Ook deze gemeenteleden krijgen de papieren versie. Wilt u in 2020 ook een digitale versie, dan kunt u dat op het formulier van 2018 (opnieuw) aangeven.

Liever papier
Geen probleem. Net als voorgaande jaren komt de vrijwilliger langs met een enveloppe met daarin een brief met informatie en een toezeggingsformulier. Hierop kan de jaarlijkse toezegging Kerkbalans worden ingevuld. Dat formulier wordt na een paar dagen door de vrijwilliger weer opgehaald. Daarop kunt u aangeven of u volgend jaar ook wil meedoen met de digitale Actie Kerkbalans.

Meer informatie
Actie Kerkbalans 2019 is van 19 januari t/m 2 februari 2019. Vragen en opmerkingen kunt u mailen naar Willemien van Oenen, mail.

 

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl