Kerk voor Hoofddorp
 
")
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

Lees meer >>

Koningsdag bij de Marktpleinkerk

Op Koningsdag is er bij de Marktpleinkerk van 09.00-15.00 uur enorm veel te doen voor jong en oud.

Met om 13.00 uur een spetterend optreden van muziekvereniging Excelsior.

 


Na het succes van vorig jaar gaan we voor de 2e keer Koningsdag in en om de Marktpleinkerk vieren. Er worden weer allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd van 9 uur ’s ochtends tot 15.00 uur ’s middags.

De dag begint met koffie en gebak. Via de beamer in de kerk kan er gekeken worden naar de tv-uitzending van het bezoek van de koninklijke familie aan Amersfoort.

Tegelijkertijd zullen er mini orgelconcerten worden gegeven.

Buiten zullen marktkramen opgesteld staan waar Kerk in Actie, de kliederkerk en de missionaire groep zich presenteren. Er kunnen enveloppen getrokken worden en iedereen kan zich inschrijven voor het winnen van een mooie boodschappenmand. De winnaar hiervan wordt om 14.30 uur bekend gemaakt.

U kunt deelnemen aan een miniworkshop servies decoreren  en u kunt meedoen aan het spectaculaire spel stokvangen en mega 4 op een rij.

Er zijn heerlijke (warme) belegde broodjes en saucijzenbroodjes te koop. 

Om 13.00 uur verzorgt muziekvereniging ‘Excelsior’ uit Hoofddorp een spetterend optreden in de kerk. (kom op tijd want vol= vol)

De opbrengst van deze dag is voor diversen projecten van Kerk in Actie.  Meer hierover is te lezen op www.kerkinactie.nl.

Het belooft weer een superleuke dag te worden dus neem vooral vriendjes, vriendinnetjes, buren en kennissen mee. Komt allen naar dit evenement en zegt het voort.

Inlichtingen over deze dag:

Marja van der A (voor inlichtingen: tel 06-46608323 of e-mail

n.b.:
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die taarten en cake willen bakken voor de verkoop. Iedereen die zin heeft om iets te bakken, kan zich aanmelden bij Marja van der A,
telefoonnummer  06 466 083 23 of via email

 

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl