Kerk voor Hoofddorp
 
")
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

Lees meer >>

Gebed bij aanslag Utrecht

"Geef, Heer, dat onze angst en boosheid niet uitgroeien tot verbittering of wraak. Geef dat uw liefde en ontferming het winnen, bij ons en bij die ander." Een gebed door ds. René de Reuver naar aanleiding van de aanslag in Utrecht.


Mee naar Taizé?

Vanaf 2004 is hij er elk jaar: de Hoofddorpse Taizéreis voor jongeren van 16 – 35 jaar. Ook in 2019 weer: van 14 – 21 juli, de eerste week van de schoolvakantie hier. Zin om mee te gaan? Je bent van harte welkom!

Waarom gaan jongeren mee? Om de leuke ontmoetingen die thuis vaak doorgaan op Facebook of Instagram. Met jongeren uit de meer dan 70 landen, die er elke week in Taizé zijn, in totaal zo’n twee- tot drieduizend. Om de klussen die je samen doet. Om de onverwachte goede gesprekken in de groepjes, over wat je belangrijk vindt in je leven. Om de drie korte kerkdiensten elke dag, zonder preek, waarin je echt tijd hebt voor jezelf. En om de relaxte avonden bij Oyak, waar iedereen is.
 
De reis gaat meestal met een busje en duurt zo’n tien uur. In Taizé slaap je in je eigen tent; een stapelbed in een slaaphuisje kan ook. Je eet met z’n allen, waardoor je vaak ook weer nieuwe mensen ontmoet.

De reis kost ongeveer € 235 voor iedereen onder de 30, voor 30+ € 275. Daar zit alles bij: de reis, eten in Taizé, verblijf.

Aanmelden via mail, of bel Rien Wattel, 06 160 408 60.

 

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl