Kerk voor Hoofddorp
 
")
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

Lees meer >>

Wijdekerk

De Protestantse Gemeente Hoofddorp is aangesloten bij Wijdekerk, een initiatief van christenen die zelf lhbt’er zijn (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender) of nauw bij hen betrokken zijn. Iedereen moet zich in de kerk, ongeacht zijn of haar geaardheid, welkom kunnen voelen.


Airmiles gevraagd

De vakanties staan voor de deur, een periode waarin veel mensen op reis gaan en leuke uitstapjes maken. Helaas zijn er ook gezinnen die geen of weinig financiële middelen hebben om dit te doen. Voor hen spaart de diaconie Airmiles. Doet u mee?

Ook dit jaar wil de diaconie zoveel mogelijk Airmiles en geld inzamelen om een aantal gezinnen een fantastisch uitje aan te kunnen bieden.

Heeft u Airmiles over? Stort deze dan via de site van Airmiles op kaartnummer 454856814 t.n.v. de Diaconie.

In de kerken staat op zondag 23 juni t/m zondag 14 juli een collectebus waarin u uw geldelijke bijdrage kunt doen. Of maak een bedrag over op NL11INGB0006148361 t.n.v. Wijkdiaconie Zuiderlicht o.v.v. 'Vakantie-uitjes 2019'.

De diaconie werkt samen met Amstelring Thuisbegeleiding, waardoor een groot aantal gezinnen van deze actie gebruik kunnen maken. Heeft u nog namen van gezinnen die ook een dagje uit kunnen gebruiken, geef dit dan aan ons door.

Informatie bij Bea ten Kate, mail en Pia Jonkman, mail.

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl