Kerk voor Hoofddorp
 
")
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

16 september online:

onze compleet vernieuwde website!

Geschikt voor smartphone, tablet en pc.

En met heel veel informatie over onze vele activiteiten en bijeenkomsten.

Van harte welkom!
 


Jongerenreis 2020

In de zomer van 2020 organiseert de Protestantse Kerk een jongerenreis naar Israël, met een bezoek aan Palestina.

Het is geen doorsnee vakantiebestemming, maar iedereen die er eenmaal geweest is, wil nog eens terug: Israël, het land van melk en honing, maar ook een land met een turbulente geschiedenis.

Samen met leeftijdsgenoten het beloofde land ontdekken. Een duik nemen in deze oriëntaalse wereld, waarin mensen van allerlei afkomst met elkaar samenleven, maar waar ook de verschillende werelden voortdurend botsen. Een land met een fantastische natuur en een kleurrijk straatbeeld: van orthodoxe joden en Arabische handelaren in Jeruzalem tot hipsters in Tel Aviv. Een reis met een bezoek aan toeristische highlights naast ontmoetingen met joden en christen-Palestijnen. Het doel van de reis is onder meer kennismaken met het land, de geschiedenis en het jodendom, en het ervaren van het belang van dialoog.

De reis vindt plaats van 19 tot 28 juli 2020 en is bedoeld voor jongeren van 18 jaar en ouder. Vooraf is er een aantal bijeenkomsten. Op woensdagavond 25 september 2019 is er een informatiebijeenkomst in Utrecht voor iedere jongere die geïnteresseerd is in deze reis. Pas daarna volgt de definitieve aanmelding. De kosten bedragen ongeveer 1200 euro per persoon. Meer informatie over deze reis is te krijgen bij Floor Barnhoorn, mail.

 

 

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl