Kerk voor Hoofddorp
 
")
Bannertekst voor een nieuwe pagina.

16 september online:

onze compleet vernieuwde website!

Geschikt voor smartphone, tablet en pc.

En met heel veel informatie over onze vele activiteiten en bijeenkomsten.

Van harte welkom!
 


Muziektheatervoorstelling De Grens

‘Ik zal alles doen om iemand te mogen zijn.’
Op vrijdag 30 augustus begint het nieuwe seizoen van de Raad van Kerken met de muziektheatervoorstelling ‘De Grens, welkom in niemandsland, waar niemand zeker is’ van zangeres en harpiste Ekaterina Levental.

‘De Grens’ is gebaseerd op dagboekfragmenten uit de periode waarin ze als 16-jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende onewomanshow vertelt Ekaterina Levental over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn.
We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip.

'De Grens' is het vervolg op de succesvolle voorstelling 'De Weg', die eerder te zien was in het Oude Raadhuis. Daarin vertelt ze over haar vlucht uit de voormalige Sovjet-Unie; de weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt. Beide voorstellingen maakte ze in samenwerking met regisseur/vormgever Chris Koolmees.

Ekaterina Levental studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en harp aan de conservatoria van Enschede, Detmold en Rotterdam. Ze werkt als performer met diverse theater-, opera- en dansgezelschappen, in binnen- en buitenland.

De voorstelling is op vrijdag 30 augustus in De Lichtkring.
Aanvang: 20.30 uur.

De toegang is gratis, er is een collecte aan de uitgang.

 

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl