")
We laten zien dat de kerk er is voor mensen!

Lees meer >>

Inzameling voor de Voedselbank

Op de laatste zondag van de maand wordt er rond de zondagochtenddienst een inzameling gehouden voor de Voedselbank.

 


Welkom in de Marktpleinkerk

De Marktpleinkerk, op het kruispunt van de Hoofdweg en de Kruisweg in Hoofddorp, is de thuishaven van de Wijkgemeente Marktpleinkerk.

Hartelijk welkom in de kerk tijdens de diensten op zondag of bij één van de andere activiteiten in de kerk.

De Marktpleinkerk staat vol trots in het hart van de Haarlemmermeer op de kruising van belangrijke wegen. Deze plaats is ook symbolisch. We vormen een kerkgemeenschap die mensen van verschillende richtingen bij elkaar brengt op een rustpunt in de hectische samenleving.
De geloofsbenadering is traditioneel. Het geloof in God en het belijden van Jezus Christus als Heer van de kerk is het fundament, in de zondagse erediensten willen wij leren en vieren centraal stellen. Voor ons is geloven echter geen dictaat, maar een uitgangspunt voor het persoonlijk leven van alledag. 
De samenstelling van de gemeente is divers in alle opzichten. Jong en oud zijn betrokken en krijgen aandacht in het gemeente-zijn. Onder onze leden zijn ‘zekerweters’ en twijfelaars, beide groepen zullen zich thuis voelen.
De Marktpleinkerk is ook een kerk van doeners. Een grote groep vrijwilligers zet zich in voor de kerk, haar leden en heel nadrukkelijk ook voor niet-leden. We brengen met enthousiasme de Bijbelse opdracht om naar onze naaste om te zien in praktijk.
Onze deuren en handen zijn open voor iedereen die oprecht op zoek is. Of het doel nu zingeving, troost, saamhorigheid of geloofszekerheid is, de Marktpleinkerk biedt een warm (t)huis.

Het bovenstaande is de Marktpleinkerk in een notendop. Klik hier om het uitgebreide beleidsplan te downloaden.

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl