We laten zien dat de kerk er is voor mensen!

Lees meer >>

Koffiecorner

Bezoek de koffiecorner op vrijdagmiddag in de ontmoetingsruimte van de Marktpleinkerk. Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunt u er terecht voor een kopje koffie of thee, een gesprek of zomaar om even uit te rusten van het winkelen.

 


Kom op Koningsdag naar de Marktpleinkerk

Op Koningsdag is er bij de Marktpleinkerk van 09.00-15.00 uur enorm veel te doen voor jong en oud.

Met om 14.00 uur een spetterend optreden van muziekvereniging Excelsior.

 

De dag begint ’s morgens met koffie en gebak en u kunt via de beamers in de Marktpleinkkerk de tv-uitzending van de koninklijke familie meekijken.

Buiten staan er marktkramen opgesteld waar Kerk in Actie, de Kliederkerk en de missionaire commissie zich zullen presenteren.

Voor de kinderen zijn er in een tent op het grasveld speciale activiteiten georganiseerd terwijl de ouders leuke producten kunnen kopen voor het goede doel: mooie tassen, sieraden en kaasproducten. Er is een loterij waarvoor u enveloppen kunt trekken en u kunt ook inschrijven voor een mooie boodschappenmand. De winnaar wordt aan het eind van de middag bekend gemaakt.

Voor de inwendige mens is er ook gezorgd. Er zijn heerlijke poffertjes bij de poffertjeskraam en heeft u zin iets hartigs dan maken we dat voor u klaar.

Om 14.00 uur ’s middags zal muziekvereniging 'Excelsior' uit Hoofddorp een spetterend optreden verzorgen in de kerk. Ook daarvoor bent u van harte uitgenodigd.

De opbrengst van deze dag is voor 'Kinderen in de Knel' van Kerk in Actie.

Inlichtingen over deze dag:
Marja van der A (voor inlichtingen: tel 06-46608323 of e-mail

© 2007 - 2018 pghoofddorp.nl