")
We laten zien dat de kerk er is voor mensen!

Lees meer >>

KerkTV

De diensten van de Marktpleinkerk worden rechtstreeks uitgezonden via KerkTV.

Zonder aanwezig te zijn is hierdoor een directere meebeleving van de dienst mogelijk.


In de Marktpleinkerk worden vanaf 16 juni 2019 de diensten live uitgezonden. U kunt de dienst volgen op ‘kerkdienst luisteren’ bij de tab ‘Marktpleinkerk’.

Het doel van KerkTV is het vergroten van de betrokkenheid van gemeenteleden die niet (meer) in staat zijn om de kerkdiensten in persoon bij te wonen. Via KerkTV kunnen zij de diensten in geluid en beeld volgen. Het tonen van beelden van de kerkdiensten op het moment dat ze plaats vinden (zogenaamde ‘live’ beelden), draagt bij tot een nog directere beleving van en betrokkenheid op de diensten in de Marktpleinkerk.

Deze uitzendingen zijn aan richtlijnen gebonden die tot doel hebben de privacy in het oog te houden. Wat komt wel in beeld en waar moet terughoudendheid betracht worden. Hiervoor is op 6 juni 2019 een reglement vastgesteld door de wijkkerkenraad van de Marktpleinkerk.

Het vastgestelde reglement vindt u hier of kunt u vinden in de ontmoetingsruimte van de Marktpleinkerk. Desgewenst kunt u een digitaal exemplaar ook opvragen bij Hans Lok via e-mail

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl