")
'De Ark staat midden in de wereld'

Lees meer >>

Wereldwinkel De Ark

Koffie, thee en chocola, snoep en rijst, verjaardagskaarten, cadeaupakketjes en kunstnijverheid: heerlijke producten die tegen een tegen een 'eerlijke' prijs te koop zijn in Wereldwinkel De Ark.


Kindernevendienst, oppas en...

Iedere zondag is er tijdens de kerkdienst een aparte dienst voor kinderen van de basisschool, en er is oppas voor de allerkleinsten. Wie niet zelf naar De Ark kan komen, kan worden opgehaald.

Kindernevendienst
Zondagmorgen verlaten de kinderen van 4 t/m 12 jaar de kerkzaal voor hun eigen 'preek'. Ze luisteren naar een Bijbelverhaal en ze doen een spelletje of knutselwerkje. De kinderen komen voor het einde van de viering weer in de kerkzaal zodat ook zij de zegen mee krijgen.

Kinderoppas
De kinderoppas is er voor ouders met kleine kinderen die naar de zondagochtendviering willen. Kinderen van 0 t/m 4 jaar kunnen tijdens de dienst in de crècheruimte spelen, kleuren, puzzelen of bijvoorbeeld voorgelezen worden.

Autorijdienst
Vrijwel iedere zondag is de autorijdienst van De Ark actief voor iedereen die niet de mogelijkheid heeft om op eigen gelegenheid naar De Ark te komen. Deelnemers worden om 10.00 uur opgehaald en na de dienst weer thuisgebracht. Als u van de autorijdienst gebruik wilt maken dan kunt u contact opnemen met Willeke Maurits, tel. 023 - 563 86 18 of e-mail

 

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl