")
'De Ark staat midden in de wereld'

Lees meer >>

Wereldwinkel De Ark

Koffie, thee en chocola, snoep en rijst, verjaardagskaarten, cadeaupakketjes en kunstnijverheid: heerlijke producten die tegen een tegen een 'eerlijke' prijs te koop zijn in Wereldwinkel De Ark.


Wandelen voor Uganda in mei

Loop op zaterdag 25 mei met de Ugandagroep een wandeltocht van 18 km langs de (bloeiende) rodondendrons in 's Gravenland.

De wandeling loopt over de imposante ‘s-Gravelandse buitenplaatsen die daar eind 17e eeuw door rijke Amsterdamse kooplieden werden ingericht. Slingerpaden, leuke doorkijkjes, lanen en waterpartijen kenmerken dit gebied. Dit gebied is ook bekend van de vele rododendrons die in mei en juni bloeien; een lust voor het oog. De begeleiding van deze wandeling is dit keer in handen van Marianne Bokhorst.

Aanmelden
Wil je deze wandeling meebeleven? Meld je dan aan bij Willeke Maurits, mail.

Kosten
De kosten van deze tocht zijn 10 euro. De opbrengst van deze tocht gaat zoals gebruikelijk naar de Mothers’ Union in Uganda.

Praktische informatie
Vertrek op zaterdag 25 mei om 08.30 uur vanaf De Ark. Vervoer wordt geregeld, maar chauffeurs zijn natuurlijk van harte welkom. Voor koffie en thee wordt gezorgd, een lunchpakket en een beker mag je zelf meenemen.

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl