")
'De Ark staat midden in de wereld'

Lees meer >>

Wereldwinkel De Ark

Koffie, thee en chocola, snoep en rijst, verjaardagskaarten, cadeaupakketjes en kunstnijverheid: heerlijke producten die tegen een tegen een 'eerlijke' prijs te koop zijn in Wereldwinkel De Ark.


Bijbelstudie Kinderen van het licht

De Bijbelstudie 'Kinderen van het licht. De brieven aan de Tessalonicenzen' van Beth Moore is een ontdekkingsreis die start met een informatiemiddag op donderdag 5 september. Daarna praat je verder op 9 donderdagmiddagen.

Toegegeven, ze is een uitgesproken Amerikaanse, met Texaanse roots! Haar blonde getoupeerde bos krullen en uitgesproken kleding zijn daar een voorbeeld van. Je leest het in alles en herkent het ook zeker in haar videolessen. Maar voor wie daar doorheen kan kijken, wie zich niet laat tegenhouden door de ergernis aan wellicht typisch Amerikaanse ideeën, loopt het risico meer te willen. Marieke Brown en Frances Don zijn zeer enthousiast geworden over deze studies.

De studiepakketten zijn inspirerend en diepgaand. Geven je alle ruimte om op jouw eigen manier en in jouw eigen tempo met het aangeboden materiaal aan de slag te gaan. Elke studie behandelt een gedeelte uit de bijbel. In de dagelijkse lessen weet Beth je te laten graven in de dikke verzameling van verhalen. Zo zie je verbanden en ontdek je hoe je dit in je dagelijks leven kunt toepassen. Iets wat je in de zondagse preek (of in een boek of gesprek) vast eerder hebt gehoord, maar niet is blijven hangen in het geheugen.
Het 'zelf ontdekken' heeft toch net een ander effect. Frances en Marieke zouden deze ontdekkingen graag samen met anderen willen delen.

Op donderdagmiddag 5 september kunnen belangstellenden terecht in De Ark voor een informatiemiddag, aanvang 14.00 uur.
Francis en Marieke vertellen dan graag meer over wat zo’n Beth Moore-studie nou eigenlijk is en waarom zij gekozen hebben voor 'Kinderen van het Licht', een 9-weekse bijbelstudie.
Bij voldoende belangstelling start de groep op donderdagmiddag 26 september.
Heb je belangstelling, maar ga je liever in de avond naar een bijeenkomst? Geef dit gerust door.

Informatie: Frances Don, mail

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl