")
Activiteiten De Ark

Lees meer >>

Wereldwinkel De Ark

Koffie, thee en chocola, snoep en rijst, verjaardagskaarten, cadeaupakketjes en kunstnijverheid: heerlijke producten die tegen een tegen een 'eerlijke' prijs te koop zijn in Wereldwinkel De Ark.


Wandelen voor Uganda

De wandelgroep van De Ark organiseert iedere  maand wandelingen ergens in mooi Nederland met als doel geld op te halen voor The Mothers' Union in Uganda.

Iedere laatste zaterdag van de maand wordt er een route uitgezet van ongeveer 20 km.

Vertrektijd
08.30 uur vanaf De Ark

Kosten
De bijdrage is een tientje voor het goede doel. Onderweg is er koffie, thee met een heerlijke koek en voor vervoer wordt gezorgd. Meestal wordt de tocht afgesloten met een drankje in een plaatselijke horecagelegenheid. Dit is voor eigen rekening.

Opbrengst
De opbrengst van de wandeltochten is bestemd voor The Mothers' Union in Uganda. The Mothers' Union is de vrouwenorganisatie van de Orthodoxe kerk in Uganda en deze groep steunt projecten op het gebied van emancipatie, helpt bij de opvang van kindsoldaten en de vele weeskinderen, en helpt zowel praktisch als financieel bij het opzetten van kleinschalige projecten in dorpen, zoals de aanschaf van graanmolens of karbouwen.

Giften
Wil je niet meewandelen, maar wel een gift geven? Dat kan op rekeningnummer NL78INGB0004213751 t.n.v. Kerk in Actie Hoofddorp o.v.v. Mothers' Union, wandelen.

Wandeldata 2019
20 april (een week eerder i.v.m. Koningsdag), 25 mei, 29 juni, 27 juli, 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 30 november, 28 december 2019

Aanmelden
Uiterlijk de donderdag voor de wandeling bij Willeke Maurits, mail

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl