")
We laten zien dat JOP er is voor Jongeren

Lees meer >>

Dreumesdiensten

De dreumesdiensten zijn speciaal voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Met de dreumesdiensten maken jonge kinderen (én hun ouders) op een speelse manier kennis met de kerk en de bijbelverhalen.


Kliederkerk over Daniël in de...

Kliederkerk is samen met je kinderen spelen/puzzelen/nadenken/bouwen/ kliederen/praten over het bijbelverhaal. In de Kliederkerk van 10 maart gaat het over 'Daniël in de leeuwenkuil'.

Het verhaal van Daniël ontbreekt in heel wat kinderbijbels. Des te leuker om met je gezin dit verhaal te onderzoeken, leren kennen en ermee te spelen! Want in dit verhaal zitten heel wat thema’s: schuld/onschuld, bidden, angst, vertrouwen, spijt.
Natuurlijk komen deze thema’s en uiteraard heel wat leeuwen terug in de verschillende Kliederkerk-activiteiten. Zo is er weer een proefje, kan er geknutseld worden, een vertrouwensspel tussen ouder(s) en kind(eren) en gaan we ook met filmpjes aan de slag. Uiteraard staat het diner na afloop weer in het teken van dit verhaal.

Kliederkerk richt zich op gezinnen met kinderen t/m 12 jaar, maar mocht u/je nieuwsgierig zijn en niet binnen deze doelgroep vallen: wees van harte welkom!

Zondag 10 maart 2019
Het Brandpunt
16.00 – 18.15 uur (inclusief eten)
Bij voorkeur aanmelden via mail.

© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl