")
We laten zien dat JOP er is voor Jongeren

Lees meer >>

Kliederkerk

In Kliederkerk doen ouders en kinderen alles samen. Eerst gaan ze een uurtje creatief aan de slag rond een bijbelverhaal. Met handen, intuïtie en gevoel wordt het bijbelverhaal ontdekt. Na afloop is er een viering van twintig minuten.


Er was eens...

...een groot probleem in sprookjesland. Wie had de sprookjes door elkaar geklutst? Kom je helpen om het probleem op te lossen tijdens het kidskamp van 28 t/m 30 juni? Meld je dan aan!
 

Sneeuwwitje weet zich geen raad met de zeven geitjes en Doornroosje heeft last van slapeloze nachten. Alles loopt in het honderd en iedereen is ernstig in de war. Wie had de sprookjes zo door elkaar gehusseld? De JOP-Kids uit Hoofddorp kunnen misschien helpen.

Van 28 tot 30 juni gaan we weer op kampweekend. Dit keer gaat de reis naar Vierhouten. Het thema is ‘De geklutste sprookjes’. Ben je tussen de 7 en 12 jaar en lijkt het je leuk om mee te gaan? Geef je dan op bij Hilbert Moll, tel. 06 271 144 04 of Ingrid Mulder, tel. 06  306 523 66. Bij hen kan je ook meer informatie krijgen.


© 2007 - 2019 pghoofddorp.nl